Kantoorgebouwen

Combineer design van de camera, intelligente functionaliteiten, een handige app, schaalbare network video recorders en een goede prijs/kwaliteit verhouding en je hebt de componenten om in een grote diversiteit aan kantoorgebouwen met KEDACOM de juiste oplossing te creëren.

Op welke plek een camera?

In en rondom een kantoorgebouw zijn vele plekken waar je zou kunnen overwegen om een camera te plaatsen. Plekken waar veelal voor wordt gekozen zijn een camera bij de oprit van het terrein, zodat daar al iedereen wordt opgemerkt die via de reguliere weg het terrein betreed. Vervolgens wordt veelal een camera geplaatst bij de entree/receptie, zodat bezoekers die het kantoorgebouw betreden ook worden vastgelegd. Afhankelijk van het kantoorgebouw worden daarnaast veelal camera’s geplaatst op de parkeerplaats, bij de nooduitgang, in het magazijn en eventuele laad/los locaties.

Poort openen op basis van kentekens

Bij de toegangspoort, slagboom of elektrische schuifpoort kan ook gebruik worden gemaakt van de intelligentie van de KEDACOM camera’s. Op basis van de kentekenplaat die op een whitelist staat kan de camera de poort een trigger geven om te openen.

Overzicht AI camera's Overzicht AI NVR's

Producten

Een kantoorgebouw van camera’s voorzien?

Ben je op zoek naar een betaalbare maar toch kwalitatief goede oplossing voor een kantoorgebouw of kantoor, neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.