Intelligente transportsystemen (ITS)

Integratie van big data, artificial intelligence en license plate recognition gecombineerd met een duidelijk overzicht voor de gebruiker. KEDACOM heeft in vele landen reeds geavanceerde ITS oplossingen gerealiseerd.

Verkeersveiligheid

Dragen van een gordel, bellen achter het stuur, illegaal parkeren, rijden door rood, inhalen over een doorgetrokken streep en vele andere situaties in het verkeer kan KEDACOM met haar camera oplossingen in beeld brengen en analyseren. Vooral de overheid kan daar daar direct op inspelen met haar beleid.

Door beter op de hoogte te zijn van de verkeerssituatie, kan de ITS-oplossing van KEDACOM te allen tijde effectief monitoren wat er op de weg gebeurt. Wat nog belangrijker is, het is in staat om illegale handelingen of schendingen nauwkeurig te detecteren en in realtime terug te rapporteren aan het commandocentrum.

Detectie van verschillende illegale handelingen

Het ITS van KEDACOM ondersteunt automatische identificatie en detectie van 12 verschillende soorten onwettige handelingen en registreert het hele proces om een sterk bewijs voor een eventuele bekeuring te leveren.

ITS in de praktijk

KEDACOM heeft haar ITS oplossingen al in vele landen met succes geïmplementeerd. Ben je benieuwd wat KEDACOM voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.